Aqualibi

Boulevard de l'Europe 100, 1300 Wavre

Korting bij Aqualibi

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 16/12/2023

Over Aqualibi

Aqualibi is een waterpretpark gelegen in Waver, België. Het park biedt een verscheidenheid aan attracties en wateractiviteiten. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen in Aqualibi:

Waterattracties: Aqualibi heeft verschillende waterattracties, waaronder glijbanen, wildwaterbanen en zwembaden. Enkele van de populaire attracties zijn de Flash, de Rapido en de Surf.

Ontspanning: Er zijn ook verschillende ontspanningsgebieden in Aqualibi, zoals jacuzzi's, bubbelbaden en de relaxzone, waar je even kunt relaxen tussen de waterpret.

Kinderzone: Voor de jongere bezoekers heeft Aqualibi een speciaal gedeelte genaamd Kids Island, waar ze kunnen spelen met waterkanonnen, fonteinen en kleine glijbanen.

Eten en drinken: Er zijn verschillende restaurants en snackbars in het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Evenementen: Aqualibi organiseert het hele jaar door verschillende evenementen, zoals Halloween in oktober en Aqua Nights in de zomer, waarbij het park 's avonds geopend is en er speciale activiteiten en shows zijn. Kortom, er is genoeg te doen en te zien in Aqualibi voor een leuke dag uit met het hele gezin!

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.00
google
4.00
tripadvisor
4.00

Contact

Boulevard de l'Europe 100, 1300 Wavre
+32 10 42 16 03