Artis

Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam

Korting bij Artis

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 3.50 sterren gebaseerd op 8 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/12/2023

Over Artis

Artis is een dierentuin en park gelegen in Amsterdam, Nederland. Hieronder vind je enkele populaire attracties en activiteiten die je er kunt doen:

Dieren kijken: Artis heeft meer dan 700 verschillende diersoorten, waaronder giraffen, olifanten, leeuwen, apen en nog veel meer. Het park is opgedeeld in verschillende gebieden waar de dieren leven in een omgeving die zo natuurlijk mogelijk is nagebootst.

Micropia: Micropia is een museum waar je de kleinste organismen kunt ontdekken die ons omringen. Het museum maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de onzichtbare wereld zichtbaar te maken.

Planetarium: In het Planetarium kun je genieten van prachtige sterrenshows en andere astronomische presentaties.

Botanische tuin: Artis heeft een mooie botanische tuin met meer dan 2000 verschillende plantensoorten. Hier kun je genieten van de prachtige flora en fauna uit verschillende delen van de wereld.

Historische gebouwen: Artis heeft een aantal prachtige historische gebouwen, zoals het Aquarium, het Vogelhuis en het Groote Museum.

Avonturen speeltuin: In Artis is een leuke speeltuin aanwezig, waar kinderen lekker kunnen klimmen, klauteren en spelen.

Eten en drinken: Er zijn diverse restaurants en eetgelegenheden op het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Kortom, er is genoeg te doen in Artis voor een leuk dagje uit met het hele gezin.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 3.50 sterren gebaseerd op 8 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.40
facebook
4.40
tripadvisor
4.50

Contact

Plantage Kerklaan 38-40, 1018 CZ Amsterdam
020 523 3670