Dierenpark Zie-ZOO

Zeelandsedijk 12b, 5408 SM Volkel

Korting bij Dierenpark Zie-ZOO

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 25/12/2023

Over Dierenpark Zie-ZOO

Dierenpark Zie-Zoo in Volkel is een kleinschalig dierenpark dat zich richt op bijzondere diersoorten. Het park heeft een focus op dieren met een beperking, zoals dieren met een fysieke of mentale handicap, ouderdomsproblemen of gedragsproblemen. Hieronder zijn enkele activiteiten en attracties die je kunt verwachten bij een bezoek aan Dierenpark Zie-Zoo:

Dieren bekijken: Je kunt genieten van het observeren van diverse diersoorten zoals primaten, roofdieren, hoefdieren, vogels en reptielen. Het park heeft een gevarieerde collectie van bijzondere diersoorten uit verschillende delen van de wereld.

Belevingspad: Dierenpark Zie-Zoo heeft een belevingspad waar je kunt wandelen en de dieren van dichtbij kunt ervaren. Dit pad is toegankelijk voor rolstoelen en kinderwagens en biedt interactieve elementen en informatie over de dieren en hun leefomgeving.

Voederpresentaties: Er zijn voederpresentaties waarbij je kunt zien hoe de dieren gevoerd worden en meer kunt leren over hun voeding en gedrag. Dit kan een interessante en leerzame ervaring zijn om meer te weten te komen over de dieren in het park.

Speeltuin: Er is een speeltuin in het park waar kinderen zich kunnen vermaken met speeltoestellen, zoals schommels, glijbanen en klimtoestellen.

Terras en horeca: Het park heeft een terras waar je kunt genieten van een hapje en drankje. Er is ook een horecagelegenheid waar je kunt lunchen of snacks kunt kopen.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.80
google
4.50
tripadvisor
4.00

Contact

Zeelandsedijk 12b, 5408 SM Volkel
0413 259 905