Dierenpark de Oliemeulen

Reitse Hoevenstraat 30, 5042 EH Tilburg

Korting bij Dierenpark de Oliemeulen

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 17/11/2023

Over Dierenpark de Oliemeulen

De Oliemeulen in Tilburg is een klein dierenpark en reptielenzoo waar bezoekers kunnen genieten van diverse activiteiten en attracties. Enkele van de dingen die je kunt doen in de Oliemeulen zijn:

Dieren bekijken: De Oliemeulen is de thuisbasis van diverse dieren, waaronder reptielen zoals slangen, hagedissen en schildpadden, maar ook vogels, insecten, zoogdieren en andere exotische dieren.

Reptielenshow: De Oliemeulen staat bekend om zijn educatieve en interactieve reptielenshows. Bezoekers kunnen shows bijwonen waarbij ze meer te weten komen over reptielen en ze van dichtbij kunnen bekijken.

Insectenmuseum: De Oliemeulen heeft ook een insectenmuseum waar je verschillende soorten insecten kunt bewonderen, zoals kevers, spinnen en vlinders.

Kinderboerderij: Voor de jongere bezoekers is er een kinderboerderij waar ze dichtbij enkele boerderijdieren kunnen komen en ze kunnen voeren. 

Speeltuin: De Oliemeulen heeft ook een speeltuin met diverse speeltoestellen waar kinderen kunnen spelen.

Museum: De Oliemeulen heeft ook een klein museum waar je meer kunt leren over de geschiedenis van de stad Tilburg en de Oliemeulen zelf.

Let op: de exacte activiteiten en attracties kunnen variëren afhankelijk van het seizoen, de weersomstandigheden en andere factoren. Het is aanbevolen om de officiële website van de Oliemeulen te raadplegen voor de meest actuele informatie over de beschikbare activiteiten en attracties.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.50
google
4.40
tripadvisor
4.00

Contact

Reitse Hoevenstraat 30, 5042 EH Tilburg
013 463 0026