Dierenrijk

Baroniehei 1, 5731 RG Mierlo

Korting bij Dierenrijk

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


ETOS dagje uit deals

ETOS heeft tot 16 juli 2023 diverse tickets voor dagjes uit met 30% tot 50% korting. Zo krijg je o.a korting op de Molenwaard, ZooParc Overloon, Dierenrijk, Aviodrome en AquaZoo


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over Dierenrijk

Dierenrijk is een dierentuin gelegen in Nuenen, nabij Eindhoven, Nederland en biedt een verscheidenheid aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat er te doen is in Dierenrijk:

Dieren bekijken: Dierenrijk biedt een breed scala aan dieren, waaronder olifanten, leeuwen, tijgers, giraffen, beren, apen, zebra's, neushoorns en nog veel meer. Er zijn verschillende habitats en leefgebieden waar je de dieren kunt bekijken.

Avonturenpad: Er is een avonturenpad waar kinderen kunnen klimmen, klauteren en spelen in de natuur. Het pad is ontworpen om kinderen te laten leren over dieren en hun leefgebieden.

Voedermomenten: Tijdens de voedermomenten kun je zien hoe de dieren gevoed worden en kun je meer te weten komen over hun dieet en leefgewoonten.

Speeltuinen: Er zijn verschillende speeltuinen in het park waar kinderen zich kunnen vermaken en spelen.

Educatieve activiteiten: Er worden regelmatig educatieve activiteiten georganiseerd, zoals rondleidingen, workshops en interactieve presentaties waarbij je meer kunt leren over de dieren in het park.

Evenementen: Dierenrijk organiseert ook regelmatig speciale evenementen, zoals Halloween, Kerstmis, en nog veel meer.

Kortom, Dierenrijk biedt een leuke en educatieve dag uit voor het hele gezin, waarbij je dieren kunt bekijken en meer te weten kunt komen over hun leefgewoonten.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.50
google
4.40
tripadvisor
4.00

Contact

Baroniehei 1, 5731 RG Mierlo
0492 668 240