Disneyland Resort Park

1313 Disneyland Dr, Anaheim, CA 92802

Korting bij Disneyland Resort Park

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over Disneyland Resort Park

Disneyland Resort in Anaheim, Californië, biedt een scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden. Hier zijn enkele van de belangrijkste dingen die je kunt doen en ervaren in het resort:

Disneyland Park: Het originele Disneyland-themapark, geopend in 1955, biedt tal van klassieke en nieuwe attracties, waaronder Space Mountain, Pirates of the Caribbean, en de Haunted Mansion.

Disney California Adventure Park: Dit park is gericht op de cultuur en geschiedenis van Californië, met attracties zoals Guardians of the Galaxy – Mission: BREAKOUT!, Incredicoaster en Radiator Springs Racers.

Downtown Disney District: Een winkel-, eet- en entertainmentgebied met diverse winkels, restaurants, bars en live entertainment. Hier vind je ook de World of Disney Store en LEGO Store.

Entertainment en parades: Geniet van spectaculaire live-shows, parades en avondshows, zoals Fantasmic!, World of Color, en Mickey's Mix Magic.

Ontmoet Disney-personages: Je kunt veel van je favoriete Disney-figuren ontmoeten, zoals Mickey Mouse, Donald Duck en de Disney-prinsessen. Er zijn vaak speciale meet-and-greet-locaties door de parken heen.

Star Wars: Galaxy's Edge: Bezoek deze meeslepende Star Wars-ervaring, waar je attracties vindt zoals Millennium Falcon: Smugglers Run en Star Wars: Rise of the Resistance.

Avengers Campus: Een themagebied gewijd aan de Marvel Superhelden, met attracties zoals WEB SLINGERS: A Spider-Man Adventure en ontmoetingen met Iron Man, Black Widow en andere helden.

Eten en drinken: Probeer unieke en thematische gerechten in een verscheidenheid aan restaurants en snackbars in beide parken en het Downtown Disney District.

Disney's Grand Californian Hotel & Spa: Verblijf in dit luxe hotel, dat een mix biedt van rustieke elegantie en moderne gemakken, evenals speciale toegang tot Disney California Adventure Park.

Evenementen en seizoensvieringen: Disneyland Resort organiseert het hele jaar door speciale evenementen en thematische vieringen, zoals Halloween Time, Disney Festival of Holidays en Disneyland After Dark-evenementen.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.70
google
4.60
tripadvisor
4.50

Contact

1313 Disneyland Dr, Anaheim, CA 92802
+1 714-781-4636