Efteling

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel

Korting bij Efteling

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.77 sterren gebaseerd op 13 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Efteling

De Efteling is een prachtig pretpark gelegen in Kaatsheuvel, Nederland, dat een onvergetelijke ervaring biedt voor gezinnen met kinderen van alle leeftijden.

Het park is verdeeld in verschillende delen met elk hun eigen thema en attracties. Zo kunnen jullie bijvoorbeeld een bezoek brengen aan het Sprookjesbos, waar jullie betoverd worden door bekende sprookjesfiguren en hun verhalen. Ook is er de Ruigrijk, waar de oudere kinderen terecht kunnen voor spectaculaire achtbanen, zoals de Baron 1898, Joris en de Draak en de Python.

Voor de jongere kinderen zijn er verschillende speeltuinen en attracties, zoals de Droomvlucht, Carnaval Festival en het Avonturen Doolhof. Ook is er het Marerijk, waar jullie kunnen genieten van rustigere attracties en prachtige shows.

Naast de attracties biedt de Efteling ook verschillende restaurants en cafés waar jullie kunnen genieten van een lekker hapje en drankje. Er zijn ook picknickgebieden in het park waar jullie zelf meegebracht eten en drinken kunnen nuttigen.

De Efteling organiseert ook verschillende evenementen en shows gedurende het hele jaar, zoals het sprookjesachtige Winter Efteling en het zomerse Negen Pleinen Festijn.

Kortom, De Efteling is een geweldige bestemming voor gezinnen met kinderen die op zoek zijn naar een dag vol avontuur, plezier en magie!

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.77 sterren gebaseerd op 13 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.60
google
4.70
tripadvisor
4.50

Contact

Europalaan 1, 5171 KW Kaatsheuvel
0416 537 777