Euromast

Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam

Korting bij Euromast

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 17/11/2023

Over Euromast

De Euromast is een iconische toren in Rotterdam, Nederland, die bezoekers een panoramisch uitzicht biedt over de stad en de omgeving. Naast het uitzicht biedt de Euromast ook verschillende attracties en activiteiten voor bezoekers, waaronder:

Uitzichtplatforms: De Euromast heeft twee verschillende uitzichtplatforms die bezoekers een ongelooflijk uitzicht bieden over Rotterdam en de omgeving. Het eerste platform bevindt zich op 96 meter hoogte en het tweede platform, genaamd de Euroscoop, bevindt zich op 185 meter hoogte.

Euroscoop: De Euroscoop is een roterende glazen lift die bezoekers meeneemt naar het hoogste punt van de Euromast. Hierdoor kunnen bezoekers genieten van een spectaculair 360-graden uitzicht op Rotterdam en de omgeving terwijl ze op en neer bewegen.

Restaurant: De Euromast heeft een restaurant op 96 meter hoogte dat bekend staat om zijn heerlijke gerechten en prachtige uitzichten. Het restaurant is geopend voor lunch en diner en biedt een breed scala aan culinaire gerechten en drankjes.

Abseilen en tokkelen: Voor de echte adrenalinezoekers biedt de Euromast ook de mogelijkheid om te abseilen of tokkelen vanaf de top van de toren.

Hotelkamers: Er zijn ook twee luxe hotelkamers beschikbaar op de Euromast voor bezoekers die op zoek zijn naar een unieke en spectaculaire overnachtingservaring.

Kortom, de Euromast biedt een breed scala aan attracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden, met spectaculaire uitzichten, een roterende lift, een restaurant op hoogte, abseilen en tokkelen en zelfs de mogelijkheid om te overnachten op grote hoogte.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.30
google
4.40
tripadvisor
4.00

Contact

Parkhaven 20, 3016 GM Rotterdam
010 436 4811