Faunistic Park Le Cornelle

Via Cornelle, 16, 24030 Valbrembo BG

Korting bij Faunistic Park Le Cornelle

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 24/12/2023

Over Faunistic Park Le Cornelle

Het Faunistic Park Le Cornelle (Parco Faunistico Le Cornelle) is een dierentuin en natuurpark gelegen in de buurt van de Italiaanse stad Bergamo. Hieronder vind je enkele van de activiteiten en attracties die je kunt ervaren in het Faunistic Park Le Cornelle:

Dieren: Het park heeft een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder grote katachtigen zoals tijgers en leeuwen, primaten, reptielen, vogels en meer. Je kunt de dieren van dichtbij bekijken en meer te weten komen over hun gewoonten en levensstijl.

Natuurwandelingen: Het park heeft verschillende wandelpaden waar je kunt genieten van de natuur en de dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren.

Speeltuinen: Voor kinderen zijn er verschillende speeltuinen beschikbaar, met attracties zoals glijbanen, schommels en klimrekken.

Avonturenpark: Het park heeft ook een avonturenpark, waar je kunt klimmen en klauteren over touwen, bruggen en andere obstakels.

Demonstraties en shows: Het park biedt regelmatig demonstraties en shows aan, zoals vogelshows en educatieve shows over verschillende diersoorten.

Educatieve activiteiten: Er zijn educatieve activiteiten beschikbaar voor kinderen en volwassenen, zoals workshops en lezingen over de natuur en de dieren in het park. Kortom, het Faunistic Park Le Cornelle biedt een uitgebreide ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waarbij je kunt genieten van de natuur en de dieren in hun natuurlijke omgeving. Het park is een educatieve en leuke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in dieren en natuurbehoud.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.10
google
4.60
tripadvisor
4.00

Contact

Via Cornelle, 16, 24030 Valbrembo BG
+39 035 527640