GaiaZoo

Dentgenbachweg 105, 6468 PG Kerkrade

Korting bij GaiaZoo

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over GaiaZoo

GaiaZOO is een dierentuin gelegen in Kerkrade, Nederland. Hieronder vind je enkele populaire attracties en activiteiten die je er kunt doen:

Dieren kijken: GaiaZOO heeft meer dan 100 verschillende diersoorten, waaronder giraffen, neushoorns, gorilla's, leeuwen, en nog veel meer. Het park is opgedeeld in verschillende gebieden waar de dieren leven in een omgeving die zo natuurlijk mogelijk is nagebootst.

Avontuurlijke speeltuinen: In GaiaZOO zijn diverse speeltuinen aanwezig, zoals de JungleTour en DinoDome. Kinderen kunnen hier klimmen, klauteren en spelen.

Wandelpaden: Het park heeft verschillende wandelpaden, zodat je op je eigen tempo kunt genieten van de prachtige omgeving.

Dierenpresentaties: In het park worden verschillende dierenpresentaties gegeven, zoals de roofvogelshow en de zeeleeuwenshow.

Avontuurlijke belevenissen: GaiaZOO heeft ook avontuurlijke belevenissen zoals de Expedition Trail, waar je op ontdekkingsreis gaat door de jungle.

Eten en drinken: Er zijn diverse restaurants en eetgelegenheden op het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Evenementen: GaiaZOO organiseert regelmatig evenementen, zoals Halloween Nights en Winteravonden. Kortom, er is genoeg te doen in GaiaZOO voor een leuk dagje uit met het hele gezin.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.70
google
4.50
tripadvisor
4.50

Contact

Dentgenbachweg 105, 6468 PG Kerkrade
045 567 6070