Legoland Billund

Nordmarksvej 9, 7190 Billund

Korting bij Legoland Billund

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 3.67 sterren gebaseerd op 3 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Legoland Billund

Legoland Billund is een themapark en resort gelegen in Billund, Denemarken. Het park heeft veel te bieden voor jong en oud, en hier zijn enkele van de activiteiten die je kunt doen:

Attracties: Legoland Billund heeft meer dan 50 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, draaimolens, dark rides, en nog veel meer. Enkele van de populaire attracties zijn de Polar X-plorer, de Ninjago The Ride, en de Piraten.

Miniland: Miniland is een van de populairste attracties in Legoland Billund en is een gedetailleerde miniatuurwereld die is gebouwd met miljoenen Lego-stenen. Hier vind je verschillende beroemde monumenten en gebouwen uit Denemarken en de rest van de wereld.

Lego Star Wars: In Legoland Billund is er ook een hele zone gewijd aan Lego Star Wars, met attracties, shows, en een tentoonstelling van Lego Star Wars figuren en scènes. Duplo Land:

Duplo Land is een apart gedeelte van Legoland Billund dat speciaal is ontworpen voor jongere kinderen. Hier kunnen kinderen spelen met grotere Lego-stenen en genieten van speciale attracties zoals de Duplo Express.

Eten en drinken: Er zijn verschillende restaurants en snackbars in het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Evenementen: Legoland Billund organiseert het hele jaar door verschillende evenementen, zoals Halloween en Kerstmis, met speciale shows, activiteiten en decoraties. Kortom, er is genoeg te doen en te zien in Legoland Billund voor een leuke dag uit met het hele gezin!

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 3.67 sterren gebaseerd op 3 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.40
facebook
3.90
tripadvisor
4.00

Contact

Nordmarksvej 9, 7190 Billund
+45 75 33 13 33