Legoland Germany

Legoland-Allee 1, 89312 Günzburg

Korting bij Legoland Germany

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Legoland Germany

Legoland Deutschland Resort is een attractiepark gelegen in Günzburg, Duitsland, gebaseerd op de bekende LEGO-speelgoedblokjes. Er zijn tal van attracties en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Enkele van de belangrijkste dingen om te doen en te zien in Legoland Germany zijn:

Attracties: Legoland Germany heeft meer dan 55 attracties, waaronder achtbanen, waterattracties, dark rides, shows en speelzones. Enkele populaire attracties zijn de LEGO NINJAGO The Ride, The Dragon rollercoaster, LEGO CITY Deep Sea Adventure en de Pirate Island Splash Battle.

Miniland: Dit is een van de bekendste kenmerken van Legoland-parken. Miniland is een miniatuurwereld gemaakt van miljoenen LEGO-stenen, waar je beroemde steden, bezienswaardigheden en landschappen van Europa kunt bewonderen.

LEGO-themagebieden: Legoland Germany heeft verschillende themagebieden, zoals LEGO CITY, KNIGHTS' KINGDOM, PIRATE LAND, ADVENTURE LAND en MINILAND, elk met hun eigen attracties en activiteiten die passen bij het thema.

Waterattracties: Legoland Germany heeft verschillende waterattracties, zoals de LEGO CITY Coast Guard HQ en Splash Battle, waar je kunt genieten van waterpret en interactieve avonturen.

Shows en entertainment: Legoland Germany biedt verschillende shows en entertainmentopties, zoals LEGO NINJAGO Live, Pirate Show, en de Imagination Celebration Parade.

Bouw- en speelzones: In het park zijn er ook diverse bouw- en speelzones waar kinderen en volwassenen hun eigen LEGO-creaties kunnen bouwen en spelen.

LEGO-winkels: Natuurlijk zijn er in Legoland Germany ook tal van LEGO-winkels waar je verschillende LEGO-sets, souvenirs en merchandise kunt kopen.

Daarnaast zijn er ook eetgelegenheden, picknickplaatsen, speeltuinen en andere activiteiten in het park om van te genieten tijdens een bezoek aan Legoland Germany. Het park biedt plezier voor het hele gezin en is geschikt voor LEGO-fans en attractieparkliefhebbers van alle leeftijden.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.40
tripadvisor
4.00

Contact

Legoland-Allee 1, 89312 Günzburg
+49 8221 2573550