London Zoo

Outer Cir, London NW1 4RYRY

Korting bij London Zoo

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.67 sterren gebaseerd op 3 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 19/12/2023

Over London Zoo

De London Zoo is een populaire dierentuin gelegen in Regent's Park in Londen, Verenigd Koninkrijk. Hieronder vind je enkele van de activiteiten en attracties die je kunt ervaren in de London Zoo:

Dieren: De London Zoo heeft een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder leeuwen, tijgers, olifanten, apen, reptielen, vogels en nog veel meer. Je kunt de dieren van dichtbij bekijken en meer te weten komen over hun gewoonten en levensstijl.

Natuurwandelingen: De London Zoo heeft verschillende wandelpaden waar je kunt genieten van de natuur en de dieren in hun natuurlijke omgeving kunt observeren.

Aquarium: De London Zoo heeft ook een groot aquarium waar je verschillende vissoorten en andere zeedieren kunt bewonderen.

Kinderboerderij: Voor kinderen is er een speciale kinderboerderij, waar ze meer kunnen leren over dieren en interactie kunnen hebben met verschillende boerderijdieren.

Demonstraties en shows: De London Zoo biedt regelmatig demonstraties en shows aan, zoals vogelshows en educatieve shows over verschillende diersoorten. Educatieve activiteiten: Er zijn educatieve activiteiten beschikbaar voor kinderen en volwassenen, zoals workshops en lezingen over de natuur en de dieren in het park.

Restaurants en cafés: Er zijn verschillende restaurants en cafés beschikbaar in het park waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Avonturenzone: De London Zoo heeft een avonturenzone waar kinderen kunnen klimmen en spelen op speeltoestellen.

Tijdelijke tentoonstellingen: De London Zoo heeft regelmatig tijdelijke tentoonstellingen, zoals een tentoonstelling over dinosaurussen of insecten. Kortom, de London Zoo biedt een uitgebreide ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waarbij je kunt genieten van de natuur en de dieren in hun natuurlijke omgeving. Het park is een educatieve en leuke ervaring voor iedereen die geïnteresseerd is in dieren en natuurbehoud.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.67 sterren gebaseerd op 3 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.70
google
4.30
tripadvisor
4.00

Contact

Outer Cir, London NW1 4RYRY
+44 344 225 1826