Madame Tussauds Amsterdam

Dam 20, 1012 KW Amsterdam

Korting bij Madame Tussauds Amsterdam

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.50 sterren gebaseerd op 2 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over Madame Tussauds Amsterdam

Madame Tussauds is een beroemd wassenbeeldenmuseum gelegen in Amsterdam, Nederland. Hieronder vind je enkele populaire attracties en activiteiten die je er kunt doen:

Wassenbeelden: Madame Tussauds is vooral bekend om zijn wassenbeelden van beroemde personen uit de geschiedenis, de filmwereld, de sport en het nieuws. Je kunt op de foto gaan met de wassen beelden van bijvoorbeeld Beyoncé, David Beckham, Nelson Mandela en Barack Obama.

Virtual Reality: Het museum heeft ook verschillende Virtual Reality ervaringen, zoals een achtbaanrit, een reis door de ruimte of een spannende escape room.

Amsterdam Dungeon: Het is mogelijk om een combinatieticket te kopen voor Madame Tussauds en de Amsterdam Dungeon. In de Amsterdam Dungeon kun je de duistere kant van de Amsterdamse geschiedenis ontdekken, met angstaanjagende shows en interactieve attracties.

Eten en drinken: Er zijn verschillende eet- en drinkgelegenheden in het museum waar je kunt genieten van een hapje en een drankje.

Fotomomenten: Er zijn verschillende fotomomenten in het museum waar je samen met de wassen beelden op de foto kunt. Daarnaast zijn er ook interactieve activiteiten waarbij je bijvoorbeeld kunt dansen met een hologram van een bekende artiest. Kortom, er is genoeg te doen in Madame Tussauds voor een leuk dagje uit, vooral voor fans van beroemdheden en populaire cultuur.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.50 sterren gebaseerd op 2 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.30
facebook
4.40
tripadvisor
4.00

Contact

Dam 20, 1012 KW Amsterdam
020 522 1010