Mirabilandia

SS16, km 162, 48125 Savio RA

Korting bij Mirabilandia

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 16/12/2023

Over Mirabilandia

Mirabilandia is een pretpark gelegen in de buurt van Ravenna, Italië. Er zijn verschillende attracties en activiteiten die je kunt doen in Mirabilandia, waaronder:

Achtbanen: Mirabilandia heeft enkele van de meest opwindende achtbanen van Europa, waaronder Katun, iSpeed, en Divertical.

Waterattracties: Er zijn verschillende waterattracties zoals Rio Bravo, Niagara en Poseidon waarbij je nat kan worden.

Shows: Het park biedt verschillende shows, waaronder stuntshows, acrobatische shows en illusionistische shows.

Dark Rides: Het park heeft ook verschillende dark rides, zoals Reset en The Castle of the Count, waarin je een interactieve ervaring hebt.

Kinderattracties: Voor de jongere bezoekers heeft Mirabilandia ook verschillende kinderattracties zoals Mini Rapide, Casa Matta, en Teatro dei Pupi.

Eten en drinken: Er zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden in het park waar je kunt genieten van Italiaanse gerechten en snacks.

Winkels: Er zijn ook verschillende winkels in het park waar je souvenirs en cadeaus kunt kopen. Kortom, er is genoeg te doen en te zien in Mirabilandia voor een dag vol plezier en avontuur!

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.10
google
4.30
tripadvisor
3.50

Contact

SS16, km 162, 48125 Savio RA
+39 0544 561156