Nationaal Militair Museum

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest

Korting bij Nationaal Militair Museum

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 3.00 sterren gebaseerd op 2 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 24/12/2023

Over Nationaal Militair Museum

Dompel je onder in de geschiedenis bij het Nationaal Militair Museum. Verken de indrukwekkende collectie en ontdek de verhalen achter de uniformen, voertuigen en wapens. Bewonder de imposante vliegtuigen en tanks en leer over de heldhaftige daden van onze militairen. Geniet van interactieve tentoonstellingen en beleef zelf hoe het is om een militair te zijn. Een dag vol avontuur en educatie wacht op jou.

In het Nationaal Militair Museum zijn er verschillende activiteiten en attracties die je kunt ervaren. Hieronder staan enkele hoogtepunten die je kunt verwachten in het museum:

Historische collectie: Het museum beschikt over een grote collectie wapens, uniformen, voertuigen, vliegtuigen en andere militaire voorwerpen uit verschillende tijdperken. De collectie bevat items uit de middeleeuwen tot aan de hedendaagse Nederlandse krijgsmacht.

Interactieve tentoonstellingen: Het museum biedt verschillende interactieve tentoonstellingen die je kunt ervaren, waaronder een simulatie van een vlucht in een F-16, een tankrit door een virtueel slagveld en een trainingssessie als een echte soldaat.

Rondleidingen: Er worden rondleidingen gegeven door gidsen die je meer vertellen over de collectie, de geschiedenis en de rol van de Nederlandse krijgsmacht.

Evenementen en activiteiten: Het museum organiseert regelmatig evenementen en activiteiten voor alle leeftijden, waaronder workshops, lezingen, concerten en speciale tentoonstellingen.

Restaurant en winkel: Het museum heeft een restaurant waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Ook is er een museumwinkel waar je militaire memorabilia, boeken en andere souvenirs kunt kopen. Kortom, het Nationaal Militair Museum biedt een uitgebreide ervaring voor bezoekers van alle leeftijden, waarbij je alles kunt ontdekken over de geschiedenis en de rol van de Nederlandse krijgsmacht in het verleden, heden en de toekomst.

Tikada vindt altijd de beste kortingen voor het Nationaal Militair Museum. Bezoekers kunnen genieten van een unieke ervaring vol geschiedenis en indrukwekkende tentoonstellingen. Ontdek de rijke collectie en leer meer over de militaire geschiedenis van Nederland. Tikada zorgt ervoor dat jij altijd op de hoogte bent van de beste deals en kortingen voor dit bijzondere museum.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 3.00 sterren gebaseerd op 2 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.90
google
4.60
tripadvisor
4.50

Contact

Verlengde Paltzerweg 1, 3768 MX Soest
+31 85 003 6000