Nederlands Watermuseum

Zijpendaalseweg 26-28, 6814 CL Arnhem

Korting bij Nederlands Watermuseum

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 24/12/2023

Over Nederlands Watermuseum

Het Watermuseum is een museum in Arnhem, Nederland, dat volledig gewijd is aan water en de rol ervan in ons dagelijks leven. Hieronder staan enkele activiteiten die je kunt doen bij het Watermuseum:

Tentoonstellingen: Het museum heeft verschillende tentoonstellingen die de geschiedenis van water en de waterkringloop beschrijven. Bezoekers kunnen interactieve exposities bekijken, experimenten uitvoeren en meer leren over de betekenis van water in onze samenleving.

AquaLab: Dit is een interactieve ruimte in het museum waar bezoekers kunnen experimenteren met water en de wetenschap achter het gebruik van water kunnen ontdekken.

Wandelroute: Het museum ligt in het Sonsbeekpark in Arnhem, en er is een wandelroute beschikbaar die je langs verschillende waterelementen en fonteinen in het park leidt.

Workshops: Het museum biedt verschillende workshops aan, zoals waterzuivering en watermanagement, waar bezoekers meer kunnen leren over de wetenschap achter water.

Kinderactiviteiten: Het museum heeft verschillende activiteiten voor kinderen, waaronder een speurtocht en een waterspeeltuin.

Restaurant: Het museum heeft een eigen restaurant, waar je kunt genieten van een hapje en drankje met uitzicht op de vijver. Kortom, het Watermuseum biedt verschillende activiteiten voor zowel volwassenen als kinderen, en is een leuke en leerzame plek om te bezoeken in Arnhem.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
4.10
google
4.10
tripadvisor
4.00

Contact

Zijpendaalseweg 26-28, 6814 CL Arnhem
+31 26 445 2548