Museon-Omniversum

President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag

Korting bij Museon-Omniversum

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/12/2023

Over Museon-Omniversum

Het Museon-Omniversum in Den Haag is een grootbeeldfilmtheater dat speciaal ontworpen is om films te vertonen op een gigantisch koepelscherm. Het theater biedt een unieke kijkervaring waarbij het publiek midden in de film wordt geplaatst en de actie zich om hen heen afspeelt.

Het Museon-Omniversum vertoont een breed scala aan films, van documentaires over natuur en wetenschap tot spannende actiefilms. De films zijn gemaakt in het formaat IMAX Dome en hebben een resolutie van 10 keer scherper dan de standaard HD-beelden, waardoor bezoekers zich helemaal kunnen onderdompelen in de film.

Naast de films biedt het Museon-Omniversum ook een aantal interactieve tentoonstellingen die bezoekers meer leren over de wetenschap achter het scherm, zoals de tentoonstelling "Wonderkamers". Hier kunnen bezoekers hun zintuigen prikkelen en experimenteren met licht, geluid en beeld.

Kortom, het Museon-Omniversum in Den Haag biedt een unieke en boeiende kijkervaring met grote beeldformaten en 3D-geluid, en is geschikt voor alle leeftijden.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
3.70
google
4.30
tripadvisor
4.00

Contact

President Kennedylaan 5, 2517 JK Den Haag
070 354 5454