Pakawi Park

Bukenberg 45, 2491 Balen

Korting bij Pakawi Park

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 31/12/2023

Over Pakawi Park

Pakawi Park is een dierenpark gelegen in Olmen, België. Het park biedt een breed scala aan activiteiten en attracties voor bezoekers van alle leeftijden, waaronder:

Dieren bekijken: Het park heeft een grote verscheidenheid aan dieren, waaronder giraffen, zebra's, leeuwen, olifanten, tijgers en nog veel meer. Safari-bus: Bezoekers kunnen een ritje maken op de safari-bus om de dieren van dichterbij te bekijken.

Avonturenpark: Er is een avonturenpark met zip-lijnen, touwbruggen en klimmuren. Speeltuin: Er is een speeltuin voor kinderen met glijbanen, schommels en klimtoestellen.

Eetgelegenheden: Het park heeft verschillende eetgelegenheden, waaronder een restaurant en een snackbar.

Educatieve activiteiten: Het park biedt educatieve activiteiten voor kinderen en volwassenen, waaronder interactieve shows en presentaties.

Evenementen: Het park organiseert regelmatig evenementen, zoals themadagen en seizoensgebonden festivals. Kortom, Pakawi Park biedt een leuke dag uit voor het hele gezin met veel activiteiten om van te genieten.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.10
tripadvisor
3.50

Contact

Bukenberg 45, 2491 Balen
+32 14 30 98 82