Plopsa Indoor Coevorden

Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen

Korting bij Plopsa Indoor Coevorden

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over Plopsa Indoor Coevorden

Plopsa Indoor Coevorden is een pretpark gelegen in Coevorden, Nederland en biedt een verscheidenheid aan attracties en activiteiten voor het hele gezin. Hier zijn enkele hoogtepunten van wat er te doen is in Plopsa Indoor Coevorden:

Attracties: Het park heeft meer dan 20 attracties, waaronder achtbanen, draaimolens, botsauto's, een indoor kermis en nog veel meer.

Shows: Er zijn verschillende shows die het hele seizoen door plaatsvinden, zoals de Studio 100-musical en de Bumba-show. Er zijn ook regelmatig Meet & Greets met de Plopsa-figuren.

Speeltuinen: Het park heeft verschillende speeltuinen waar kinderen kunnen klimmen, glijden, springen en spelen.

Eten en drinken: Er zijn verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van een maaltijd, snacks en drankjes.

Kinderfeestjes: Plopsa Indoor Coevorden is ook een populaire plek voor het vieren van kinderfeestjes. Er zijn verschillende arrangementen beschikbaar waarbij je kunt kiezen uit verschillende attracties, shows en maaltijden.

Evenementen: Het park organiseert ook regelmatig speciale evenementen, zoals Halloween, Sinterklaas en nog veel meer.

Kortom, Plopsa Indoor Coevorden biedt tal van attracties en activiteiten voor een dagje uit met het hele gezin.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
3.70
facebook
3.00
tripadvisor
3.00

Contact

Reindersdijk 57, 7751 SH Dalen
0903-55500