Plopsa Indoor Hasselt

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt

Korting bij Plopsa Indoor Hasselt

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt is een indoor pretpark gelegen in Hasselt, België, dat zich richt op kinderen van 2 tot 12 jaar oud. Het park is gebaseerd op de populaire Studio 100-karakters, zoals Kabouter Plop, Bumba, en Mega Mindy, en biedt een scala aan attracties en entertainment voor jonge bezoekers. Hier zijn enkele van de dingen die je kunt doen in Plopsa Indoor Hasselt:

Attracties: Het park biedt diverse attracties, zoals achtbanen, draaimolens, botsauto's, zweefmolens, en andere kindvriendelijke attracties. Er zijn zowel indoor als outdoor attracties beschikbaar, zodat het park het hele jaar door bezocht kan worden, ongeacht het weer.

Shows en entertainment: Plopsa Indoor Hasselt organiseert regelmatig shows en entertainment met de populaire Studio 100-figuren. Dit kunnen live shows, meet & greets, dansvoorstellingen en andere interactieve activiteiten zijn waar kinderen kunnen genieten van optredens van hun favoriete karakters.

Indoor speelzones: Het park heeft diverse indoor speelzones waar kinderen kunnen klimmen, klauteren, glijden en spelen in thematische speelomgevingen, zoals het Bumba-speeldorp, de Piratenzone, en de Maya-speeltuin.

Buitenzone: Naast de indoor attracties en speelzones heeft Plopsa Indoor Hasselt ook een buitenzone met enkele attracties, zoals een verkeerspark, een avonturenberg en een speelplein met waterattracties (afhankelijk van het weer en seizoen).

Eet- en drinkgelegenheden: Het park heeft diverse eet- en drinkgelegenheden waar je kunt genieten van snacks, maaltijden, en drankjes.

Winkelen: In Plopsa Indoor Hasselt zijn er ook diverse winkeltjes waar je souvenirs, speelgoed, en andere merchandise van de populaire Studio 100-figuren kunt kopen. 

 

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
3.90
tripadvisor
3.50

Contact

Gouverneur Verwilghensingel 70, 3500 Hasselt
-