Sea Life Blankenberge

Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge

Korting bij Sea Life Blankenberge

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Sea Life Blankenberge

Sea Life Blankenberge is een zeeaquarium in Blankenberge, België. Er zijn verschillende activiteiten die je kunt doen bij Sea Life Blankenberge, waaronder:

Zeeleven ontdekken: Je kunt de onderwaterwereld ontdekken en meer te weten komen over verschillende zeedieren, zoals haaien, roggen, zeesterren, zeepaardjes en kwallen.

Voedermomenten: Tijdens voedermomenten kun je meer leren over de voedingsbehoeften van verschillende zeedieren en ze in actie zien terwijl ze gevoerd worden.

Aquariumtunnel: In de aquariumtunnel loop je door een tunnel omringd door water en zie je verschillende vissen van dichtbij, waaronder kleurrijke tropische vissen en grote haaien.

Kinderactiviteiten: Er zijn verschillende kinderactiviteiten beschikbaar, zoals een speurtocht door het aquarium en interactieve tentoonstellingen waar kinderen meer kunnen leren over het leven in de zee.

Avontuurlijke speeltuin: Voor kinderen is er een avontuurlijke speeltuin met verschillende attracties en activiteiten.

Kortom, Sea Life Blankenberge biedt een educatieve en leuke ervaring voor bezoekers van alle leeftijden.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
3.70
google
3.70
tripadvisor
3.50

Contact

Koning Albert-I-laan 116, 8370 Blankenberge
+32 50 42 43 00