Sea Life Paris

Ccial Val d'Europe, 14 Cours du Danube, 77700 Serris

Korting bij Sea Life Paris

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Sea Life Paris

Sea Life Parijs is een aquarium gelegen in Val d'Europe, in de buurt van Disneyland Parijs. Het is een populaire attractie voor gezinnen en biedt bezoekers de mogelijkheid om verschillende zeedieren van dichtbij te bekijken en meer te leren over het leven in de oceanen. Enkele van de dingen die je kunt zien en doen bij Sea Life Parijs zijn:

Zeebewoners: Sea Life Parijs heeft een groot aantal zeebewoners in verschillende aquaria, waaronder vissen, haaien, schildpadden, zeepaardjes, kwallen en nog veel meer. Je kunt ze van dichtbij bekijken en meer leren over hun leefomgeving, gewoonten en eigenschappen.

Ocean Tunnel: Een van de hoogtepunten van Sea Life Parijs is de Ocean Tunnel, waar je door een tunnel kunt lopen omringd door een groot aquarium met zeeleven boven en om je heen. Dit geeft je een unieke en indrukwekkende ervaring om zeedieren vanuit een ander perspectief te bekijken.

Voederpresentaties: Sea Life Parijs biedt regelmatig voederpresentaties waarbij je kunt zien hoe de dieren gevoerd worden en meer kunt leren over hun voeding en eetgewoonten. Dit kan een leuke en educatieve ervaring zijn voor zowel kinderen als volwassenen.

Interactieve zones: Sea Life Parijs heeft ook enkele interactieve zones waar bezoekers meer kunnen leren over de oceanen en de dieren die daar leven door middel van spelletjes, aanraakschermen en andere activiteiten.

Kinderactiviteiten: Er zijn ook speciale activiteiten en speelzones voor kinderen, zoals een speelruimte, een speurtocht en een educatieve speelzone waar ze kunnen leren over de zee en haar bewoners op een speelse manier.

Educatieve programma's: Sea Life Parijs biedt educatieve programma's voor scholen en groepen, waarbij ze kunnen deelnemen aan educatieve activiteiten en workshops om meer te leren over de oceaan en haar bewoners.

Souvenirwinkel: Sea Life Parijs heeft een souvenirwinkel waar je souvenirs, boeken, speelgoed en andere merchandise kunt kopen als aandenken aan je bezoek.

Dit zijn slechts enkele van de dingen die je kunt zien en doen bij Sea Life Parijs. Het aquarium biedt een educatieve en onderhoudende ervaring voor gezinnen en zeedierenliefhebbers, waarbij je kunt genieten van de fascinerende wereld van de oceanen en haar bewoners.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.00 sterren gebaseerd op 0 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
3.50
google
4.00
tripadvisor
3.50

Contact

Ccial Val d'Europe, 14 Cours du Danube, 77700 Serris
+33 1 60 42 33 50