Toverland

Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum

Korting bij Toverland

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 4.67 sterren gebaseerd op 6 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Halloween in Toverland

Vanaf zaterdag 7 oktober is het zover! Als de zon is weggezakt, nemen de meest gruwelijke gedaantes Toverland over. Ze weten je te vinden in 6 huiveringwekkende Haunted Experiences en 5 spannende Scare Zones. Durf jij de Halloween Nights aan?


Matt
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 30/11/2023

Over Toverland

Toverland is een populair attractiepark in Nederland dat bekend staat om zijn betoverende thema en diverse attracties voor jong en oud. Hier zijn enkele dingen die je kunt doen in Toverland:

Attracties voor thrillseekers: Toverland heeft verschillende achtbanen en spannende attracties voor adrenalinejunkies, zoals de Fenix, de snelste en langste wing coaster van de Benelux, of de Troy, de hoogste, langste en snelste houten achtbaan van de Benelux. Andere spannende attracties zijn Booster Bike, Dwervelwind en Fēnix.

Familieattracties: Er zijn ook tal van attracties voor het hele gezin, zoals de Djengu River, een spannende wildwaterbaan, en Villa Fiasko, een indoor attractie waar je door een mysterieus huis vol geheime gangen en kamers kunt dwalen. Ook kun je in Toverland genieten van een betoverende carrousel, een zweefmolen, en een boottocht door een mysterieus woud.

Magische shows: Toverland heeft verschillende shows die je kunt bijwonen, zoals de Magische Vallei Show waarin Toverland's mascottes, Toos Toverhoed en Morrel, de hoofdrol spelen. Er zijn ook speciale shows tijdens feestdagen en evenementen.

Kinderattracties: Voor de jongste bezoekers zijn er speciale kinderattracties, zoals het Land van Toos, een betoverende speeltuin met verschillende klimtoestellen, glijbanen en waterpret. Ook is er een kleurrijke carrousel, een treintje en een speelplaats met zand en water.

Themagebieden: Toverland is verdeeld in verschillende themagebieden, zoals de Magische Vallei, waar je door een sprookjesachtig landschap kunt wandelen en attracties kunt ontdekken die gebaseerd zijn op de vier elementen: vuur, water, aarde en lucht. Andere themagebieden zijn Port Laguna, Avalon en de Troy Area.

Eten en drinken: In Toverland zijn er verschillende restaurants en eetgelegenheden waar je kunt genieten van een hapje en een drankje. Van snelle snacks tot uitgebreide maaltijden, er is voor elk wat wils.

Evenementen: Toverland organiseert regelmatig speciale evenementen, zoals Halloween Nights, Midzomeravonden en Winterweken, waarbij het park wordt omgetoverd in een betoverende wereld met speciale decoraties, shows en activiteiten.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 4.67 sterren gebaseerd op 6 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

google
4.60
facebook
4.60
tripadvisor
4.50

Contact

Toverlaan 2, 5975 MR Sevenum
077 467 7050