Van Gogh Museum

Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam

Korting bij Van Gogh Museum

Beoordeel dit uitje

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.


Simon
Deals op deze pagina zijn voor het laatst gecontroleerd op: 22/11/2023

Over Van Gogh Museum

Het Van Gogh Museum in Amsterdam is een van de meest populaire kunstmusea ter wereld en biedt een uitgebreide collectie van werken van de beroemde Nederlandse kunstenaar Vincent van Gogh, evenals een aantal andere kunstenaars uit zijn tijd. Als bezoeker van het Van Gogh Museum kunt u genieten van:

Het bewonderen van de werken van Van Gogh: Het museum heeft een uitgebreide collectie van werken van Van Gogh, waaronder enkele van zijn meest beroemde schilderijen zoals "De Aardappeleters", "Zonnebloemen" en "De Sterrennacht".

Het verkennen van de geschiedenis van Van Gogh: Het museum biedt een kijkje in het leven van Van Gogh en zijn tijdgenoten, met behulp van verschillende tentoonstellingen, foto's en brieven.

Interactieve displays: Naast het bekijken van de kunstwerken, kunt u ook gebruik maken van interactieve displays en multimedia-installaties om meer te weten te komen over het leven en werk van Van Gogh.

Tijdelijke tentoonstellingen: Het museum organiseert ook regelmatig tijdelijke tentoonstellingen die gewijd zijn aan verschillende kunstenaars en kunststromingen uit de 19e en 20e eeuw. Kortom, het Van Gogh Museum is een must-see voor liefhebbers van kunst en geschiedenis die geïnteresseerd zijn in de werken en het leven van een van de meest invloedrijke kunstenaars van de moderne tijd.

Beoordeel dit uitje)

Dit uitje scoort 5.00 sterren gebaseerd op 1 reviews. Laat ons ook weten wat je van het uitje vindt en selecteer het aantal sterren.

Is dit alles?

Mis je een deal of zie je een fout bij een van de deals op deze pagina?. Meld het dan, zodat wij het meteen kunnen aanpassen en je toch aan de beste deal kunnen helpen.

Nog meer korting voor:

Externe reviews

bekijk hoe dit uitje wordt beoordeeld op andere sites

facebook
3.10
google
4.60
tripadvisor
4.50

Contact

Museumplein 6, 1071 DJ Amsterdam
020 570 5200